Welkom

Let op: we hebben goed nieuws. Onze beide zomerkampen gaan dit jaar door! Dit zijn het Junioren Zomerkamp van 27 t/m 31 juli en het 15+ kamp van 19 t/m 26 juli. Het protocol voor het junioren kamp kunt u hier vinden. Die voor 15+ zal later volgen.
Meld je nu aan via het inschrijfformulier !

Welkom bij de NJBG

Wil jij ook helpen bij opgravingen, een prehistorische boerderij bouwen of een kijkje achter de schermen nemen bij een museum of archief? Kom dan met ons geschiedenis beleven! Ben jij tussen de 9 en 26 jaar? Dan ben je bij de Nederlandse Jeugdbond voor Geschiedenis (NJBG) aan het juiste adres: al 65 jaar de enige geschiedenisvereniging voor en door jongeren!

Zomerkampen

We organiseren elk jaar toegankelijke, gezellige zomerkampen voor verschillende leeftijdsgroepen vanaf negen jaar. Onze kampen draaien allemaal om geschiedenis, maar kampvuren, bosspellen en Weerwolven vinden we minstens zo belangrijk. Verder verzorgen we activiteiten door het hele jaar heen, dus hou ook dan de agenda in de gaten. Op deze website kun je alles vinden over wat de NJBG organiseert voor jou.

WEA Activiteiten

Jesse Mons heeft voor ons een filmpje gemaakt van de WEA-activiteit in november 2016.